Wednesday

KELEBIHAN TONE EXCEL


Sy akan menghuraikan kelebihan-kelebihan Tone Excel seringkas mungkin sebab untuk sebarang pertanyaan atau mendapat keterangan lebih lanjut anda boleh saja whatsapp atau sms terus kepada sy. ataupun boleh juga melayari youtube. Antara kelebihan-kelebihan Tone Excel adalah:

1) DAPAT JANA PENDAPATAN SETIAP BULAN SECARA PASIF

Jika anda dapat mengajak sesiapa saja, sy sarankan untuk permulaan kepada sesiapa yang terdekat dengan anda, setiap seorang anda akan mendapat RM20 komisyen (dipanggil Komisyen Fast Track)

Komisyen Fast Track ini akan dimasukkan 2 kali sebulan terus kedalam bank akaun anda iaitu 1-15hb akan dibayar pada hujung bulan dan 16-31hb akan dibayar pada tengah bulan hadapannya.

Komisyen Topup. Komisyen kedua apabila mereka topup. Setiap kali mereka topup anda akan mendapat komisyen sebanyak 6%. Malah anda juga akan mendapat komisyen diatas pelanggan-pelanggan mereka sebanyak 3% dan 11%. Komisyen ini akan dimasukkan terus kedalam bank akaun anda setiap 21hb. Anda boleh menjadikan ia sebagai satu perniagaan sampingan, untuk tambah2 duit gaji anda yang sedia ada.


Contoh Bonus Tahunan
2) BONUS TAHUNAN
Setiap bulan, jika anda meneruskan penajaan, anda akan diberikan bonus tahunan yang dikira setiap bulan, tetapi akan dibayar pada bulan January tahun hadapannya.
Sekiranya pada bulan tersebut anda menaja seramai:
1 orang, anda akan mendapat bonus tahunan sebanyak 5% daripada Komisyen Topup anda pada bulan tersebut.
2 orang, anda akan mendapat bonus tahunan sebanyak 10% daripada Komisyen Topup anda pada bulan tersebut.
5 orang, anda akan mendapat bonus tahunan sebanyak 15% daripada Komisyen Topup anda pada bulan tersebut.

10 orang, anda akan mendapat bonus tahunan sebanyak 20% daripada Komisyen Topup anda pada bulan tersebut.

3) GANJARAN LAWATAN KEAGAMAAN
Sekiranya komisyen topup anda sudah mencecah RM1,500 sebulan, anda akan diberikan pakej keagamaan, seperti untuk agen Muslim, anda akan diberi pakej umrah bernilai RM5,000. Begitu juga kepada penganut agama2 lain, akan diberikan pakej untuk melawat tempat2 suci keagamaan masing2.


4) GANJARAN PAKEJ MELANCUNG
Pakej Melancung Percuma
Sekirannya anda menunjukkan peningkatan didalam bisnes ini, anda akan diberikan pakej melancong setiap tahun. Tahun 2016, perancangannya adalah melancong ke Ho Chin Min dan Istanbul, Turki. Pakej yang diberikan adalah tiket penerbangan pergi balik adalah percuma, hotel tempat penginapan sepanjang cuti adalah percuma, duit poket lebih RM800-RM2,000 akan diberikan percuma.

Pada tahun 2015 sahaja, lawatan melancong ke Bejing dan Bandung telah disertai oleh 600 ahli ToneExcel.

5) MASTER CARD
Ahli yang Toneexcel akan dibekalkan dengan Debit Card ToneGroup MasterCard, dimana minima 20% daripada komisyen anda akan dimasukkan terus kedalam debit card tersebut. Anda boleh berbelanja, keluarkan duit di ATM Machine hanya menggunakan kad tersebut.
Kepada ahli2 yang tidak mempunyai bank akaun, mereka juga boleh memasukkan keseluruhan komisyen samada komisyen topup atau komisyen fast track terus kedalam kad mereka.

Banyak lagi kelebihan-kelebihan yang terdapat dengan anda menyertai Toneexcel. Sebenarnya anda bukan saja dapat menggunakan perkhidmatan yang ada malah ada mendapat menjana pendapatan dan yang bagusnya anda jugak memberi peluang kepada orang lain untuk mendapat pendapatan yang mungkin bukan sebagai pendapatan sampingan tapi Pendapatan Utama

YANG BESTNYA TONEEXCEL INI ADALAH:


√  Ia tidak mengganggu kerja anda yang sedia ada.
√  Anda BUKAN menjual topup kerana mereka boleh topup dimana sahaja kedai2 yang jual topup.
√  Modal untuk memulakan bisnes ini teramat kecil berbanding hasil yang akan anda dapat.
√  Anda boleh mendapatkan pelanggan dengan mudah, kerana pelanggan pertama anda adalah ahli keluarga sendiri, mereka adalah pengguna handphone. Selama ini mereka topup orang lain yang untung, tetapi dengan Toneexcel ini, anda untung, pelanggan anda jugak untung.
√  Jual sekali, untung berkali-kali, sebab biasanya orang pakai handphone pada jangka masa yang lama, maka selama itulah mereka topup.
√  Komisyen yang anda perolehi setiap bulan nanti, ianya boleh diwarisi. Apa2 berlaku kepada anda, komisyen bulanan yang anda terima itu boleh dipindah milik kepada waris kita pula.

P/S : Jika anda berminat menjadi ahli, sila KLIK DISINI

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.